Talvinen Cinquantenaire

Alkaneen vuoden alussa Belgiassa on ollut kylmää ja lumista. Se tarkoittaa sitä, että pahimmillaan elohopea on laskenut melkein kymmeneen pakkasasteeseen ja lunta on paikoin ollut useita senttimetrejä.

Lumi satoi maahan 5.1.2009. Siitä alkaneet arktiset ongelmat näyttävät väistyvän vasta tänään, kun lämpötila on noussut 6,5 asteeseen. Lumi hupenee silmissä, eikä sitä iltaan mennessä liene enää nimeksikään.

Lunta ja pakkasta Belgiassa on kuulemma melkein vuosittain, mutta paikalla kauemmin olleet väittävät, että eivät muista pakkasjakson jatkuneen näin pitkään koskaan aiemmin.

Nietosten kunniaksi kävin ulkoiluttamassa kameraa läheisessä puistossa.

Kuvat:

Yksi vastaus artikkeliin “Talvinen Cinquantenaire”

  1. Upeita kuvia. Varsinkin tuo iltaruston sävy noissa kaupunkikuvissa on ainutlaatuinen. Flickrin ammattikuvaajien joukossa on ollut hiukan samanlaista tyyliä, mutta harvassa ovat tämäntyyppiset nostalgiaa ja arvokkuutta henkivät kuvat.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>