Varmuusvarasto.fi-verkkokauppa

Uutta projektia pukkaa.

Varmuusvarasto.fi:n logoVasta avattu verkkokauppani Varmuusvarasto.fi myy poikkeus- ja hätätilanteiden varusteet ja suojaimet kotiin, työpaikalle ja matkalle.

Tuotteita ovat muun muassa kampidynamolla tai aurinkokennolla toimivat hätäradiot ja –valaisimet sekä muu elektroniikka, hengitys- ja muut suojaimet sekä suojavaatteet, elintarvike-, henkilö– ja saniteettihygienia, terveydenhoito– ja ensiaputarvikkeet ja ohjeet, sekä erilaiset selviytymisvälineet.

Sosiaalinen media

Verkko-ostosten tekemisen lisäksi voit myös…

Tervetuloa!

Syy blogin hiljaiseloon – oman yrityksen perustaminen pitää kiireisenä

Hidas salamablogi on viettänyt viime aikoina hiljaiseloa. Edellisestä blogimerkinnästä on kohta puoli vuotta aikaa. Nimi tosiaan on enne – tämä salamablogi on nyt hidas.

Syynä hiljaiseloon on oman yrityksen perustamiseen ja pyörittämiseen liittyvät kiireet, joilta ei ole juuri liiennyt aikaa harrastuksille. Esim. valokuvaus on rajoittunut lähinnä satunnaiseen kameran kanniskeluun viikonloppumatkoilla ja myrskybongausreissulle en ole tänä vuonna kerinnyt kertaakaan. En silti valita, sillä valinta oli sekä oma että tietoinen ja yrittäjäksi ryhtyminen on ollut hyvin mielenkiintoista ja antoisaa.

Aivomatic Oy:n logo

Aivomatic Oy

Yritykseni Aivomatic Oy on avoimen lähdekoodin verkkokauppa- ja verkkomaksuohjelmistojen spesialisti. Aivomaticin tuotteiden ja palvelujen avulla voi tarjota verkkokaupan asiakkaille kattavan valikoiman verkkopankki-, luottokortti-, PayPal-, tilisiirto- ja muita maksutapoja helposti ja turvallisesti.

Vaikka Aivomatic on yrityksenä nuori, niin itse asiassa sen tuotteiden perusta  juontaa jo useamman vuoden päähän projektiin, jossa olin mukana perustamassa verkkokauppaa. Perusteellisen valintaprosessin pohjalta verkkokaupan perustaksi valittuun verkkokauppaohjelmistoon tarvittiin lisäosat, joilla verkkokauppaan voitiin ottaa käyttöön suomalaiset verkkopankkimaksut. Koska sellaisia ei ollut olemassa, ne piti kehittää itse. Oli myös luontevaa lisensoida ne vapaan ja avoimen lähdekoodin lisenssillä ja antaa muidenkin käyttöön. Niinpä vaikka Aivomatic onkin vasta muutaman kuukauden ikäinen, sen tuotteet ovat olleet laajassa tuotantokäytössä jo useamman vuoden ajan.

Tuotteet

FIPN

FIPN - Finnish Instant Payment Notification

FIPN (Finnish Instant Payment Notification)

Fipn on Aivomaticin kruunun jalokivet, eli verkkokauppaohjelmistosta riippumaton ohjelmistokehys, jonka avulla verkkomaksuohjelmistoja voidaan toteuttaa mahdollisimman helposti ja tyylikkäästi kaikkiin avoimen lähdekoodin verkkokauppoihin.

Merkittävä osa Aivomaticin alkuaikojen tuotekehityksestä on kohdistunut Fipn-ohjelmistokehyksen jatkokehitykseen. Alla lyhyesti esiteltävät SVMMG ja SVMVM ovat uudistetun ohjelmistokehyksen ensimmäisiä hedelmiä, joita perusteellisen esityön ansiosta voidaan jatkossa luoda lisää.

SVMMG

SVMMG - Suomen Verkkomaksut Magento-verkkokauppaan

Suomen Verkkomaksut Magento-verkkokauppaan

Suomen Verkkomaksut Oy:n palvelulla verkkokauppaan voidaan ottaa käyttöön kaikki suomalaiset verkkopankkimaksut, luottokorttimaksut sekä PayPal-maksut. Aivomaticin SVMMG-ohjelmalla Suomen Verkkomaksut Oy:n palvelu voidaan liittää Magento-verkkokauppaan.

SVMVM

SVMVM - Suomen Verkkomaksut VirtueMart-verkkokauppaan

Suomen Verkkomaksut VirtueMart-verkkokauppaan

SVMVM-ohjelmalla Suomen Verkkomaksut Oy:n palvelu (kts. yllä) voidaan liittää VirtueMart-verkkokauppaan.